Overslaan en ga direct naar de inhoud

HET TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE ALPACA'S

BETTY

BRAM

CARINO

CARITO

CHICO

COR

FIEN

HANS

JORIS

OREJA

OREO

PIPPI

PABLO

PUMBA

SAARTJE

SASCHA

SOFIA

SOLANA

TEUN

Maak kennis met Linda

"Mijn hele leven staat in het teken van dieren. Ik heb een aantal jaren gewerkt als vrijwilliger bij de Dierenambulance en 10 jaar op Ibiza gewoond waar ik een stichting runde met de naam All Animals. Met deze organisatie hebben we veel dieren op Ibiza een nieuwe kans kunnen bieden.

We wonen in het landelijke Eemnes waar we begonnen met 4 alpaca’s. Inmiddels is de kudde uitgebreid naar 17 alpaca’s en word ik ondersteund door een geweldig team van vrijwilligers. Zonder hen zouden al die leuke alpaca meetings niet mogelijk zijn.

Als ik niet tussen mijn alpaca’s zit verzorg ik met groot plezier onze 13 kippen, 4 honden en 2 rode katers."

MAAK KENNIS MET ONZE MET ONZE JONGSTE ALPACA’S

SAARTJE GEBOREN IN 2022

JORIS GEBOREN IN 2022

IN 2023 JUNI VERWACHTEN WIJ 3 BABY ALPACA’S

PIPI GEBOREN IN 2022

Wij zijn open op afspraak

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.