Overslaan en ga direct naar de inhoud

HET TEAM

Maak kennis met Linda

"Mijn hele leven staat in het teken van dieren. Ik heb een aantal jaren gewerkt als vrijwilliger bij de Dierenambulance en 10 jaar op Ibiza gewoond waar ik een stichting runde met de naam All Animals. Met deze organisatie hebben we veel dieren op Ibiza een nieuwe kans kunnen bieden.

We wonen in het landelijke Eemnes waar we begonnen met 4 alpaca’s. Inmiddels is de kudde uitgebreid naar 16 alpaca’s en word ik ondersteund door Kirby en een geweldig team van vrijwilligers. Zonder hen zouden al die leuke alpaca meetings niet mogelijk zijn.

Als ik niet tussen mijn alpaca’s zit verzorg ik met groot plezier onze 13 kippen, 4 honden en 2 rode katers."

Kirby

"Van kleins af aan ben ik al dol op dieren. Ik heb op veel verschillende boerderijen gewerkt en hier ook veel ervaring opgedaan.

Zelf heb ik 2 huisdieren een hond en een paard. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenarts assistente en algemene dierverzorging afgerond.

Nu ben ik werkzaam als dierenverzorger bij de Gooische alpacaboerderij en ik werk hier altijd met veel plezier. Het welzijn van de alpaca’s staat bij mij altijd voorop."

MAAK KENNIS MET ONZE ALPACA'S

BETTY

BRAM

CARINO

CARITO

CHICO

COR

FIEN

HANS

OREJA

OREO

PABLO

PUMBA

SASCHA

SOFIA

SOLANA

TEUN

MAAK KENNIS MET ONZE GEITJES

CATOOTJE

DIRKJE

GUUSJE

KATRIEN

SIENTJE

Wij zijn open op afspraak

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.