Overslaan en ga direct naar de inhoud

VEEL GESTELDE VRAGEN

Soms zit het weer tegen in Nederland. Gelukkig maakt het voor de alpaca's niet uit wanneer er een regenbui op hun dikke vacht valt. Zorg dat je gepaste kleding/ schoeisel draagt (iets wat nat en vies mag worden). We proberen het uitje altijd door te laten gaan. Regenponcho's voor volwassenen zijn aanwezig. Je kunt onze alpaca's ook binnen voeren en ontmoeten in onze stal. Wanneer het boven de 30 graden is, dan vervalt, mede afhankelijk van het tijdstip van de boeking, het wandelen.

Nee, dat is niet mogelijk. Wij zijn alleen op afspraak geopend.

Kinderen vanaf 10 jaar mogen zelfstandig de lijn vasthouden. Kinderen jonger dan 10 jaar kunnen wel mee wandelen maar mogen de lijn niet alleen vasthouden. Hiervoor hebben we speciaal een dubbele lijn. Hiermee kunnen ze, samen met een volwassene, wandelen met de alpaca.

Parkeren van auto’s kan op ons eigen terrein.

We verwijzen je hiervoor graag naar onze annuleringsvoorwaarden.

Ja, onze stal is verhard. Houd er wel rekening mee dat het pad naar de weides en de weide zelf niet verhard zijn. Als je een stukje over het gras kan rijden, hoeft dit geen probleem te zijn.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Je krijgt vooraf instructies over hoe je de dieren het beste kan benaderen. Betreden van de weides is altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

Boven de 15 personen hanteren wij een groepskorting van 10%. 

In overleg is er vaak veel mogelijk. Uiteraard hangt dit af van andere boekingen op deze dag. Bij grotere groepen adviseren wij vaak 30 minuten extra te boeken, zodat iedereen optimaal kan genieten van onze alpaca’s.

Toiletten zijn aanwezig, maar niet standaard voorzien van een verschoningstafel. Gelukkig hebben we voldoende ruimte en vinden we altijd wel een plekje waar je je kleintje kunt verschonen. 

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ook niet als ze heel klein zijn. Alpaca’s zijn vluchtdieren en alles wat niet op een alpaca lijkt maar wel 4 poten heeft, zien ze als gevaar. Ze zullen dan vluchten of direct in de aanval gaan.

Wij zijn open op afspraak

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.